Need For Speed the run 2gb rammal és 9500gt-vel futna?
a minimum 3gb,de attól még 2vel is elfuthat?
GeForce 9800 GT videokártya is minimum kell neki,de abból is csak 9500 gt van.
Ha memória kapacitásról beszélünk, akkor mindegy, hogy milyen memória...ha kell 3GB, akkor akár lehet a gépben DDR6 is, akkor is kevés lesz, ha csak 2GB van 3 helyett. Másrészt a DDR3 nem hoz akkora gyorsulást (Nekem Phenom II X4 procim van, amit másfél évig DDR2-800 memókkal használtam, most meg új alaplappal DDR3-1333 modulokkal...a sebességkülönbség jóformán semmi...mondjuk ez engem nem ért meglepetésként).
Az, hogy a videokártyán mekkor a fedélzeti memória az nem árul el sokat a teljesítményről. Mint írtam a 9800GT legalább 2,5x erősebb, ami jelentős különbség. Ma is ha megnézed a legalsó kategóriás kártyákra is rátesznek 1, de néha 2GB memóriát is...ettől nem lesznek gyorsabbak, de a laikusok hamarabb megveszik. A videokártya erejét a GPU ereje határozza meg (azt meg az architektúrája, a benne lévő számoló egységek mennyisége és órajele). A videómemóriánál is sokat számít annak a hatásos órajele és hogy milyen széles interfészen kommunikál a GPU-val. Ha közelebbről megnézed a technikai adatokat látszik, hogy a 9500GT jóval szerényebb egy 9800GT-nél. A 9800GT-nek legalább 2x akkora a memória sávszélessége és 3,5x annyi számoló egységet rejt a GPU-ja...ez komoly különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!