Könyörgök! Feltelepítettem a sims3-at de hibaüzit dob ki megőrülök!?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy lemezhitelesítés sikertelen pedig crackeltem.Most leakarom törölni és feltenni újra de letörölni se engedi!!!!!!Már nagyon akarok játszani vele egy egész hétig töltöttem netről!!!!Segítség!!2011. nov. 12. 14:01
11/16 anonim válasza:
Azért írtam, hogy valószínűleg te rontottál el valamit. És akkor hiába töltöd le még egyszer meg máshonnan, akkor az sem fog menni. Kéne egy hozzáértő a gép elé, mert így nehéz segíteni...
12/16 A kérdező kommentje:
de már tudom mit bsztam el szarul crackeltem az volt a baj de közbe meg már nem találtam a gyökérmappát szóval szar volt minden!Szerintem kihúzok a tescoba és megveszem mennyibe kerül
2011. nov. 12. 14:38
14/16 anonim válasza:
Lehet hogy crackelted, de ha frissítetted is akkor az a gond. Amikor először játszottál volna nem írt ki olyat hogy frissítést észlelt és hogy letöltöd-e? Mert ha igen és te le OKéztad akkor crackelni is kellett volna. Tehát vagy ne frissíts és akkor semmi gond nem lesz vagy ha frissítesz akkor keress neten hozzá cracket (a pontos verziószámhoz).
15/16 A kérdező kommentje:
de asszem frissítettem.De előtte se volt jó pedig előtte crackeltem..
2011. nov. 12. 15:37
16/16 anonim válasza:
Akkor rakdd fel újra, aztán patcheldd ha van hozzá mellékelve, ha nincs akkor egyből crack és aztán SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!