Photoshop Cs3 magyar verzióban elég amatőr vagyok (sőt), hogyan tudok egy képre másik képet rakni?
ha ennyire kezdő vagy akkor miért a legbonyolultabb programokkal kezded a használatot?
használd GIMP vagy PHOTOFILTRE, programot.
ezekhez is rengeteg tutorial van a GOOGLE-n
és ingyenes is mind a kettő is..
Szerintem nem gond, hogy ilyennel kezdi, és is így kezdtem, magamtól jöttem rá csomó mindenre. Amúgy a GIMP sem piskóta! :D
Nem könnyebb, mint a PS véleményem szerint.
Válasz: ha van egy kész PNG-d átlátszósággal (PS-ben négyzetrácsos háttere lesz, ha megnyitod), azt megnyitod, megnyitod a másik képet is (ami mondjuk a fejléc alapja), a ráillesztendő png-t kijelölöd, pl. négyszög kijelölő, itt nyomhatsz neki CTRL+A-t is, ha az egész képet akarod kijelölni. Aztán CTRL+C, átmész a másik képre, az alapra, CTRL+V, ekkor beilleszti, pozicionáld, ahová szeretnéd tenni. Akár nyomhatsz rá egy Free Transformot, ha méretezni akarod (Fentebbi réteg ki legyen jelölve, jobb gomb pl. a négyszög kijelölővel a rétegen, aztán Free Transform.
ja hogy az én válaszom nem tartottad válasznak??? igazad van. minek is keresnél meg olyat amit mások majd neked megtesznek.
a folytatásból csak kitűnik hogy tényleg kezdő vagy.----
Valahol el kell kezdeni, ez az oldal meg azért van, hogy segítsünk egymásnak.
A lényeg a következő. Jobb alul vannak a rétegek (layers).
Ki kell választani, a szerkeszteni kívánt réteget.
Mozgathatod a baloldali eszköztár legfelső eszközével, CS5-ben egy fekete nyíl mellette egy négy irányba mutató nyíllal, nem tudom, minek nevezik.
Azzal tudod mozgatni, de a szabad alakítás (free transform) ennél sokkal többet nyújt, azt kifejtettem az előző válaszomban. Azzal mozgathatod, forgathatod, méretezhetsz,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!