Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Le tudom menteni valahogy...

Le tudom menteni valahogy msnről a saját hangulatjeleimet?

Figyelt kérdés
Elviszik javítani a gépünket, de már nagyon sok hangulajelet összeszedtem. Le lehet valahogy menteni pl valami formátumban valahova vagy megkeresni gépen amik el vannak mentve? Az a gond hogy barátnőm lementené, de csak hétvégén ér haza, mi gépünket meg már valószínüleg holnap elviszik :S Köszi a válaszokat :)
2009. máj. 7. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Windows Live Messenger Emoticons Backup 1.0.0.0

Egy újabb nagyszerű kis program azoknak, akik ki szeretnék menteni MSN-jükből smiley-jaikat, ha épp újra kéne telepítenie a gépét! :)

[link]

2009. máj. 7. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
[link] Ez is jó!
2009. máj. 7. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek :) Egyiket remélem sikerül letölteni, bár a gépet pont azért kell újratelepíteni mert túl sok rajta már a sok pogramból a maradék és a c meghajtó már tele van x) Köszi mégegyszer:)
2009. máj. 7. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezer pussz mindkettőtöknek sikerült letölteni :)
2009. máj. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!