Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program, amely...

Létezik olyan program, amely képes audio fileok minőségén javítani? Ha igen, valakinek van ilyen? Nem baj, ha nem free

Figyelt kérdés

Néhány napja egy buliban felvettem telóval pár zenét, de teljesen használhatatlanok a felvételek, mert hatalmas a zaj. Csupán annyira kéne feljavítani a minőségét, hogy érthető legyen a zene szövege, mert akkor az alapján meg tudnám keresni.

Minden választ köszönettel veszek

2009. máj. 7. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a winap hangszínszabályozóival. A mélyeket és a magasakat csökkentsd, hátha érthető lesz a szöveg. Ha nem hoz javulást akkor más programmal sem érdemes próbálkozni.
2009. máj. 7. 09:26
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi az ötletet, de ezt már próbáltam. kissé javult, de még mindig nem érthető...

inkább olyasmi programra gondolok, ami a visszhangzást ki tudja szűrni illetve hogy checkelné azt, ami végig szól alatta (a zaj) és azt el tná távolítani

tudom, hogy nem egyszerű dolog, de fontos lenne.

vmi nagyon spec. audio manipulator-ra gondolok

thx

2009. máj. 7. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A KöMaL (Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok) októberi számában volt egy ehhez a problémához hasonló, pontversenyben kitűzött feladat! Ezen ( [link] az oldalon olvashatsz róla, egy konkrét programon keresztül mutatják be a mintamegoldást, hátha Te is találsz hasznos információkat.
2009. máj. 7. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, utánanézek ennek a komal-nak.thx
2009. máj. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!