Melyik programmal tudok képekről feliratot leszedni úgy, mintha rajta sem lett volna?
Figyelt kérdés
Például van egy DVD borítóm, amiről szeretném levenni az angol feliratot és magyar szöveget írni a helyére, de ezt úgy, hogy a mögötte lévő kép ugyanolyan maradjon. Remélem érthetően fogalmaztam. Ajánljatok valami programot csak ne Photoshop-ot. Köszi2009. máj. 6. 20:30
1/7 anonim válasza:
Az ecetes olló a megoldás a problémádra. Egy nem réteges képben (pl. jpg, bmp stb.) te soha nem fogod a feliratot leszedni úgy, hogy mögötte megmaradjon a kép... Ugyanis a felirat a kép szerves része.
Amennyiben az adott kép megvan réteges (layeres) formátumban (pl. psd-ben, amelyben a rétegek nincsenek összedolgozva), akkor az adott réteg eltávolításával az alatta lévő réteg láthatóvá válik, vagyis megmarad az egész képed.
De kb. nulla az esélyed, hogy egy adott dvdborítót layeres psd-ben találj meg.
2/7 A kérdező kommentje:
ok értem kösz
2009. máj. 6. 21:56
3/7 anonim válasza:
Egy mód talán van. Azt a területet amin van a szöveg, kijelölöd feketére (pl), és ebbe a fekete részbe írsz új szöveget. Persze látszani fog a háttér.
4/7 anonim válasza:
Pedig amit ajanlani tudnak az pont a pohotoshop... Vagy barmi olyan, amiben van "healing brush" eszkoz. Azzal egeszen szepen le lehet szedni a eredeti szoveget, es mivel ugyis a sajat szoveged megy ra, 99%-ban tokeletes lesz. :)
5/7 anonim válasza:
Néró Cover Designer-rel csináltam szöveg kitakarást feketére (vagy bármilyen színre), és ebbe a háttérbe írtam új szöveget. A háttér látszik, de ha egyszínű az eredeti környezet, egész szépen beleolvadhat.
6/7 anonim válasza:
Hali
Keress rá, h "teorex inpaint" idézőjelek nélkül. Nem nagy progi, pont erre képes. Nem mindig produkál tökéletes eredményt, de általában műxik.
üdv
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2009. máj. 7. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!