Miért lassú a windows 7 a gépemen?
Miért ilyen lassú a windows 7? Ez már több gépemen is megesett és mindennapi rendszerességgel. Nem látok át a sok Vista utáló kommenten mindenhol, na de az nekem nem csinált ilyeneket régi, elavult gyenge gépeken sem. Itt van, hogy mire gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=ZXb1mSlWh_k
Mielőtt azzal jöttök, hogy rossz a win7-em, meg rossz a loader, az én rendszerem EREDETI ÉS BELEKÖLTÖTTEM EGY CSOMÓ PÉNZT, MERT MÁR ELŐTTE IS PROBLÉMÁK ADÓDTAK EGY ELŐRETELEPÍTETT GÉPEMEN!
Szóval megcsináltam a videót és szeretném tudni, hogy ez mégis micsoda.
10/11 válaszóló igazad van.
Mondjuk nem tudom, utálom az Apple technikáját, de az legalább könnyen kezelhető és szép rendszert alkot. Az Ms őt utánozza, csak rondább és instabilabb rendszerrel (windows 8). Szóval az Apple-nek majdnem van oka rá, hogy ilyen drágák a termékei.
Kedves utolsó válaszoló.
Azért használok ilyen gépet, mert különben nem játszhatnék gépen játékokkal, de ennél is fontosabb, hogy renderelek sokszor filmeket a youtubra és otthonra rajzfimkészítőtől kezdve a maya-ig, így sajnos kifüstölne egy gyengébb gép. Mellesleg szeretek sokmindent egyszerre futtatni (media player + openoffice + IE [4 lappal] + movie maker + camtasia recorder és studio és adobe photoshop most is éppen megy, és hamarosan a zeneszerkesztőm is)És azért használok ilyen gépet, mert így nem kell évente új gépet venni!
Az az érdekes, hogy a régi gyenge gépemen jobban fut a Windows 7 mint az új Erőss gépemen.
Csak szemléltetés céljából írom le a teljesítményüket:
1. Régi gép
Amd Athlon 3300+ 1 mag processzor
1,5GB DDR1-es memória
128mb AMD videokártya
160GB hdd
2. Új gép
HP Compaq 8100 SFF
Intel Core I5 650 4 mag, 4 szál
MSI Gt710 1gb videókártya
8GB DDR3-as rám 1600Mhz
És a 2 gépen nem fut feltelpítem és még újra nem indítom addig megy utánna meg vége és minden rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!