Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem küld a bluetoothom...

Miért nem küld a bluetoothom telefonra?

Figyelt kérdés
szóval a gépbe be kell dugni a bluetoothot, és úgy küldök elv. telefonra, de 2 napja valamiért nem küld át. összekapcsolodnak, elkezdi küldeni, és a felénél kiírja, hogy nem tudta a fájlokat átküldeni. mit tudok tenni?
2011. okt. 28. 22:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az óra mellett ott kell lennie a kék BlueSoleil ikonnak. Arra katt kétszer, ekkor előjön az ablak, ahol középen kattints a gömbre, ekkor elkezd keresni közelben lévő bluetooth-os eszközöket. Miután megtalálta a telefonod, katt rá kétszer. Innentől tudod. Párosítás után fent balról a 4. ikon a File Transfer, azt hiszem.
2011. okt. 29. 13:35
 12/12 A kérdező kommentje:
igeen, eddig én is eljutottam, de kattinthatok én rá akármennyit akárhogy, ki se írja, hogy keresi, várok, akkor se csinál semmit O.o
2011. okt. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!