Melyik virusirtó a legkeményebb? xp alá kéne az avast 6. 0 nem vált be mindent beenged
Hacker támadás...lol
Valszeg csak bekaptál vmi mezei vírust
Személy szerint avira free-t használok, XP tűzfala helyett tegyél fel vmi mást, pl Zonealarmot, vagy Comodo tűzfalat.
Frissítések is lehetőleg legyenek az XP-n, Malwarebytes szintén kiváló. Esetleg még ami játszik, az a Spybot nevű program.
A tűzfal+vírusírtó kombóra jó megoldás az ESET legújabb verziója 30 napos, és keresel hozzá havi újságkódot.
Comodo tűzfalat használtam, én szerettem, jól lehetett vele figyelni az adatfogalmat, de XP-n azért figyelni kell mit tilt le meg mit enged át az ember.
"egyik este konkrétan hackerek támadtak avast meg se mukkant malewarebytes meg nem gyözte kiirogatni az ip cimeket miket blokkolt ki is fagyott egy idö után a gépem"
Az, hogy a MBAM megfogta, azt jelenti, hogy nem engedi tovább. Ezért nem szólt az Avast semmit, mivel az egy következő lépés lett volna az ellenőrzésben. Az adatok sorban egymás után mennek át a programokon, nem egyszerre mindegyiken.
A Malwarebytes elég "aggresszív", valóban, ha Avast után telepítetted, biztos, hogy korábban fog lépni.
Az MSE-t tudom ajánlani, remek találati rátája van, és Comodo-t lehet mellé tenni, ízlés szerint, ha nem is a tűzfal, a defence+ miatt.
És igen, biztonságtechnikával jópár éve foglalkozom már; elmondhatom, hogy egyszerű, hétköznapi felhasználót is érhet hackertámadás, sok precedens van rá.
Biztonságos böngészést kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!