Egyre nagyobbak a gépigények viszont gépfejlesztsre jelenleg nincs lehetőségem mit tehetnék?
Szerintem o nem ilyenekre gondol.
Amit o keres az nem letezik, hiszen akkor ki venne meg az ujabb cuccokat?
Egyebkent most meg be is van allva szerintem a dolog, annyira nem veszesek a gepigenyek.
Ja, vmit tudsz butítani, de azért csodát nem kell várni.
Amik bejöhetnek:
Naprakész driverek, oprendszer, programok.
Frissített XP/7, a driverek is néha kihozna pár % pluszt a kariból (persze teljesítményéhez mérten)
Patchek, frissítések rengeteget javítanak a játékokon (Tapasztalataim alapján: Black ops, gta 4, sims 3, stb).
Aztán ott van a grafika, azt nyugodtan le lehet húzmi low-ra, simán végigvittem úgy a gta 4-et és bármi mást, és utólag sem volt semmi hiányérzetem ezért, az élmény attól ugyanolyan. Esetleg egyes játékokhoz vannak különböző grqafikai beállító programok (Crysis 2 - Advanced Graphics Options pl, amiben megint lehet lehúzni a grafikán)
Vannak különböző "gyorsítási" lehetőségek is, pl windows folyamatos takarítása, erre jó az Advanced System Care, vagy annak beépített ram felszabadítója is segíthet néha.
Ott a Game Booster 3, aminek lényege h 1 kattintásra leállít windows szolgáltatásokat, futó programokat, így felszabadítva némi erőforrást a játék idejére.
Meg apróságok is számíthatnak néha, nekem pl laptopon anno vissza kellett venni a proci teljesítményét, hogy ne melegedjen túl, mert akkor szaggatott minden, de amúgymeg nem volt kihasznált teljesen.
Vagy a gép kiporolása után is nyerhet az ember +5-10 fokos hőmérséklet csökkenést, tehát erhelés mellett is kevésbé fog melegedni az adott hardver. (nekem pl tapasztalat hogy terhelés alatt 75-80 fok környékén már érezhetően leromlik a teljesítmény).
Igazából, legfőbb kérdés az hogy milyen géped van, arról kéne egy részletes leírás, és akkor látszódna hogy lehet e kihozni belőle némi pluszt, vagy teljesen esélytelen a dolog.
hp compaq 6715b laptopom van régebben wow-oztam aki tudja h mi az annak mondom h 25-ös instát vitte szaggatás nélkül de min grafon.
nem egy erős gép a proci 2 magos 2.1ghz asszem és L2: 521kb
ram:2x1gb kingston
videókártya mobility radeon x1250 128mb.
ha a vidikártya nem volna olyan gyenge akkor még egy jó kis laptop is lehetne de sajnos nfs pro street megy el az utána kiaddottak közül már 1 új nfs se:/ ez a legfőbb problémám a vidikártya:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!