Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan programt amiben van...

Van olyan programt amiben van olyan lehetőség hogy eltudja tüntetni a hibákat? Pl: letud törölni egy pattanást stb? Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

Kellene egy ilyen program minél hamarabb. Piros szem eltüntetés, pattanások, sebhelyek stb-k eltüntetése, jah meg kéne vmi olyasmi is amivel egyszínűvé tudom "varázsolni" a hátteret. Tehát ha pl rajta vagyok én a fénykép egyik felén a másik felén meg mondjuk a szobám tele plüss állatkákkal akkor azt hogyan tudnám megcsinálni hogy fekete/fehér akármilyen színű legyen a háttér és én rajta vagyok?? Remélem értitek:S

Jah és ha lehet ingyenes legyen a progi meg magyar. De ha nem magyar akkor pls mondjátok el mit hol találok..

Az olyan Adobe Photoshop stb-hez nem értek szal vmilyen egyszerű jöhetne

2009. máj. 4. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan program nincs.

Vagy sokmindent meg tudsz csinálni, de az már akkor bonyolult neked, és meg kell tanulni, gyakorolni kell, vagy egyszerű, de akkor meg kevés funkcióval, gyatra minőséggel.

Előbb döntsd el melyiket szeretnéd.

Ha nem jó az Adobe PhotoShop és társai akkor használj Paint-et. (Start menü/Programok/Kellékek/Paint)

Esetleg még a Gimp-et tudom ajánlani, magyarul is van, ingyenes is, talán annyira nem bonyolult mint a PS.

[link]

2009. máj. 4. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:

XnView vörös szem eltávolításra:

[link]

vagy [link]

Artweaver szerkesztésre:

[link]

magyarítás: [link]

De olyan programot nem találsz, ami Photoshopnál egyszerűbb, és ugyanannyit tud, ha komolyabban akarsz képet szerkeszteni, akkor meg kell tanulni kezelni (vagy az ingyenes, hozzá hasonló Gimp -et)

2009. máj. 4. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen megkéne tanulni kezelni, de fogalmam sincs hogy tanuljam meg kezelni... Esetleg olyan Adobe ami magyar? vagy lehet angol is, de magyar leírás mit hogy kell csinálni?
2009. máj. 4. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:

A PhotoShop-hoz itt vannnak jó oktatóvideók, ingyen be lehet regisztrálni:

[link]

vagy a [link]

Meg lehet találni sok PhotoShop tutorial-t, csak rá kell keresni.

Pl:

[link] /voros-szem-eltuntetese/

2009. máj. 4. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

A magam részéről évek óta a Paint Shop Pro-t használom. Amiket felsoroltál, azt mind tudja, de ahhoz megtanult tudás is kell. Magától nem képes egy program sem erre. Vannak afféle házi szerkesztgetők, kifejezetten otthoni szórakozásra, de ahhoz is kell némi tudás.

Szerintem próbáld ki az ingyenes GIMP-et, amit már ajánlottak. Azon a lényeges dolgokat meg lehet tanulni.

Itt elérhető a magyar nyelvű változat:

[link]

2009. máj. 4. 16:08
 6/8 A kérdező kommentje:

És ez az oktató videó melyik Adobe Photoshophoz van? CS3? CS4? vagy melyik?

amúgy mindenkinek nagyon köszönöm. Esetleg a gimphez vhol egy leírás? megköszönném

2009. máj. 4. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
2009. máj. 5. 12:41
 8/8 anonim válasza:
nekem az egyszerű picasa is megfelel ilyenekre. a retusálás funkcióval is el lehet tüntetni úgy dolgokat, hogy észre se vegyék, hogy ott volt! (nem, nem mondom, hogy tökéletes, de szerintem egy kezdőnek megfelel:) )
2009. nov. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!