Mi a baj a Sony Movie Studio 10-zel?
amikor telepítem ezt yrja ki: ERROR: 1603 occured during installation
A gépigényt megnéztem simán elviszi.
Az angol tudásom egyenlő egy darab papíréval szóval SEGÍTSÉG
fontos lenne
Ok megpróbálom.
Írok majd hogy mi lesz.
Leszedtem mégegyet de nem jó.
Valaki segítsen már legyenszíves :(
1.
Le kell kapcsolódni az internetről
2.
Le kell installálni a programot (uninstall)
3.
A registry szerkesztőben (Start gomb, Futtatás, beírni: regedit) törölni kell a programhoz kapcsolódó kulcsokat a HKEY-LOCAL-MACHINE/SOFTWARE-nél a Sony Creative Software kulcsot és ha van még más Sony, Sony Movie Studio kulcs, akkor azokat is.
4.
Ezután lehet újra telepíteni, de Adminisztrátori jogkorrel, tehát jobbgomb a telepítőre és Futtatás adminisztrátorként. Állítólag így feltelepül.
Nade ez az hogy fel sem tudom rakni!!!
kiírja a hibaüzenetet és ennyi.
Nem találtam a programok telepítése és törlése-ben sem
Mindent úgy csináltam ahogy a 2. mondta de az első pontot ugye nem is tudtam megcsinálni ugyanis nem tudom felrakni
PLS HELP
Első és második is én voltam.
A le kell kalpcsolódni az internetről nem azt jelenti, hogy a programban, hanem meg kell szüntetni az internetkapcsolatot a gépeden, amíg felrakod. Sőt, lehet, hogy akkor is, amikor használod a programot.
Úgy tudsz lekapcsolódni, hogy a jobb-alsó sarokban jobbgombot nyomsz a hálózati ikonon, vagy egyszerűen csak kihúzod az internetkábelt a gépből vagy kikapcsolod a routert (ha van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!