Melyik a jobb operációs rendszer?
Windows 7, XP, vagy Vista?
Vagy valami más?
Az utolsó válaszoló megint el van maradva...
Az xp hátrányai: Dx9, instabil
A win7 hátrányai: -
A vista hátrányai: Dx10
Az xp előnyei: Kevés erőforrást igényel
A vista előnyei: -
A win7 előnyei: Minden elindul rajta, dx11, STABIL
Amúgy a kérdezőnek a win xp-t ajánlom arra a gépre. A win7 csak irodai munkára 1,5gb-től felfele ajánlható, mivel alapból megzabál 1gb-t és akkor még egy böngésző, már el is fogyott minden:) A vista is kb ugyanez ha fennvan a service pack. De mivel manapság már aki játszik, annak win7-je van, ezért is irták arra a bf3-at!!!
Az xp hátrányai: Dx9, instabil
A win7 előnyei: Minden elindul rajta, dx11, STABIL
Ami XP-n elindul annak 40%-a nem indul el Win 7-en még akkor sem ha a kompatibilitás át van állítva. És nehogy azt hidd hogy a Win 7 stabil... Egyik windows sem az.
Nem azért írták Win 7-re a Bf3-at mert hogy azon vannak többen hanem azért mert az XP egy 10 éves rendszer a Vista meg egy katasztrófa...
"Ami XP-n elindul annak 40%-a nem indul el Win 7-en még akkor sem ha a kompatibilitás át van állítva."
Nekem eddig MINDEN elindult a win7-en, még a win95-re írt programok is, csak érteni kel hozzá!!! Amúgy a stabilitást én az xp-hez képpest írtam
win7 :7 vírus
Vista:folyton fagyott
XP:A LEGJOBB!!
xd012345 válszára:
idézem "win7 :7 virus".
khm... mire találták fel a vírusirtót...az xp-re is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!