Full Glass Theme windows 7-hez?
Nálam is ez a helyzet ami nálad. Gondolom a sajátgépet szeretnéd full átláthatóvá tenni. Ezt nekem se sikerült elérni, pedig probálkoztam vele. Vzsont anyit elértem h, a tálcán jobban átlátni mint ha csak simán win 7 aeró beálitással néznéd, iletve a startmenü füll átláthatóságát is. Win 7 -starmenü aeró beálitásal is csak ugy van h a jobb szélét látod átláthatóvá.
Ha gondolod ezekben tudok segiteni, de azért egy képet melélek h lásd h néz ki,de mondom h a sajátgépeet én se tudtam full-glass-ra tenni.pedig szeretném.
Mmuyg meg a full glass álitgtásokkal nagyon vigyázz, mert sok helyen virusos az a progi amivel igérik h jó lesz?
Enyit tudok segiteni amit a képen látsz ha érdekel,, magát a sajátgépet sajnos nem tudom h kell full glassra tenni. De ha tudod majd szolj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!