Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mp3 lejátszás szünetek nélkül...

Mp3 lejátszás szünetek nélkül lejátszón?

Figyelt kérdés
Az szg-n levő program szünet nélkül le tudja lejátszani, a dvd lejátszó viszont kis szünetekkel, ha kiírom lemezre a számokat. Lehet ez ellen valamit tenni? Egy track-ket csinálhatnék a számokból, és abból ismét mp3-at--ekkor egyben lesz az egész album--, de ez minőségromlással jár. Tulkép kétszer csinálnék mp 3-at az eredeti tartalomból.
2009. máj. 2. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel újrakódolás nélkül egyesítheted őket,egy kis zavar azért lehet 2 szám határán.

AVI-MPEG-Joiner

Na meg videókat is,ha azonos tulajdonságúak.

Sok más program lehet még erre,én ezt ismerem.

2009. máj. 2. 23:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Összefűztem őket, de kicsi szünet maradt az összefűzések helyén. Viszont az eredeti mp3-ak tartalmazták ezeket a szünetecskéket. Mp3DirectCut-tal kivágtam őket, és utána összefűztem. Most tökéletes...:) Hála neked, löketet adtál a témában, és sikerült jól megoldanom. Viszont észrevettem, nem egyforma minőséget adnak a programok. A legjobbnak éreztem a 101Mp3 Slitter&Joiner minőségét. Javaslom neked is, próbáld ki!

Üdv!

2009. máj. 4. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy sikerült,látom beleástad magad a témába. :)

A programot kipróbálom,köszi a tippet.

2009. máj. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!