Hogyan tudom visszanézni?
Figyelt kérdés
No tehát:
Vannak filmek, amiket ezzel a programmal töltök le. Csakhogy, miután visszatöltöttem (vagy éppen nem töltöttem vissza fel teljesen) őket, kitörlöm a listából, meg a lomtárból is a torrentfájlt, és miután megnéztem a filmet, azt is törlöm mindenhonnan. A kérdésem ezzel kapcsolatos. Nem tudom egy listában megnézni azt, hogy ezidáig miket töltöttem le, de az összes filmet, meg egyebet, attól függetlenül, hogy listából már kitöröltem? Attól függetlenül, hogy pl. egy évvel ezelőtt szedtem le azt a filmet?
2011. okt. 18. 16:38
1/1 anonim válasza:
Egyszerű: rendszerezd őket egy TXT fájlban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!