Milyen programot ajánlatok honlapkészítéshez?
Figyelt kérdés
ami egyszerű (gyorsan megtanulható) és jó2011. okt. 18. 00:51
1/9 anonim válasza:
Elkerülhetetlen ha normális oldalt akarsz csinálni, hogy elsajátítsd a html nyelvet és némi js-t, ami viszonylag egyszerű dolog. Attól kezdve pedig egy sima notepad++ is megteszi.
Kis kapuként vannak olyan site builder rendszerek mint a Drupal és Joomla, de ezek nem programok.
Itt kevés tudással látványos eredményt ér el az ember, de idővel lesznek korlátok.
2/9 anonim válasza:
html és js, de php már nem? :D
Tanuld meg a htmlt és css-t szépen könyvből, ezzel tudsz statikus lapokat csinálni, utána már programozni kell.
3/9 anonim válasza:
Hát ha kb semmi HTML tudásod sincs akkor Adobe Dreamweaver.
Ugyan, nehéznek tűnik, de ha már belemerültél meglepően egyszerű :)
4/9 A kérdező kommentje:
tanultam tavaly is htmlt meg most is tanulom még úgy hogy kicsit megy
2011. okt. 18. 17:53
5/9 anonim válasza:
Habár sokan utálják a Dreamweaver, de kezdőnek a vizuális felület nagy segítség, azonban a Dreamweaverhez is kell tudni ismerni a html-t, mert könnyű mellé nyomni valamit a grafikus felületen.
6/9 anonim válasza:
Én a Seamonkey nevű programot használtam. Alapvetően egy böngésző, de tud honlapot szerkeszteni is grafikus felületen.
8/9 anonim válasza:
Sztem a Notepad++ nagyon jó programozásra.
sok nyelvet ismer és egyszerű is kezelni.
9/9 anonim válasza:
Nem sok HTML tudás kell akár google ba is kikeresheted és ehez én az eoldal.hu-t ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!