Ezt az effektet hogy hívják?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban, http://www.youtube.com/watch?v=MEQMkzjcLEA&ob=av3n
1:30-nál a hangzás olyan, mintha vibrálna, mi a neve ennek az effektnek?
1:30-nál és 1:40-nél ugyanaz a hang, csak nincs basszus, de 1:30-nál olyan, mintha vibrálna
Remélem érhetően írtam le :D
2011. okt. 17. 16:39
1/5 anonim válasza:
Én nem hallok semmi effektet. De sztem ott nincs is semmi. Ez egy stúdiófelvétel, ott pedig nem sürün szoktak effektezni. De hallgatom tovább böszen, aztán ha megvan írok.
2/5 A kérdező kommentje:
hallgasd meg 1:30-nál és 1:40-nél, 1:30-nál olyan, mintha vibrálna a gitár
2011. okt. 17. 18:39
3/5 anonim válasza:
Hallgatom, de nem hallok effektet. Amire te gondolsz, az direkt úgy van csinálva, ez a normális, effekt nélküli hangzás. (persze ez csak az én véleményem.)
4/5 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem direkt így van csinálva, mert egy videófelvételen is láttam, ahogy készíti, de ott nem mondja el, hogy mi a neve és hogy csinálja
Lehet, hogy nem effekt, de akkor is valamit változtatott rajta
Maga a gitár rész ebből az egy hangból áll (persze egyszerre több hangmagasságon is szól): [link]
2011. okt. 17. 20:54
5/5 A kérdező kommentje:
Nem érdekes, már megoldottam, csak a hangerő ugrál másodpercenként
2011. okt. 22. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!