Minecraft- Out of Memory Error. Valaki tud megoldást?
Rakd ujra a javadat mert ,megtelt ENNYI!
(ha nem jo akkor a minecraftod at is!)
Szia!
Nekem is ez a bajom. Újraraktam a Javat, többször is. Felraktam régebbit is, de nem oldja meg. Én is kipróbáltam a több memória engedélyezését, az sem jó. Igazából szerintem nem memóriaprobléma van. 250 MB-nél nem használ többet a fagyás pillanatában sem. 500 MB van alapból engedélyezve a játéknak.
Valahol azt írják, fejlett OpenGL-t ki kell kapcsolni. Nekem most valami gyökér driverem van, abba nincs is ilyen.
Második: mit jelent az, hogy megtelt a JAVA?
Utolsó: csinálj egy bat filet a következő tartalommal:
javaw -Xmx2048m -Xms1024m -jar "C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\.minecraft\Minecraft.exe"
Az Xmx a maximális RAM az Xms az induló. Ha 32 bites wined van, az Xmx is 1024 legyen, különben nem fog elindulni.
Köszi ! Akkor inkább nem csinálom meg, megnéztem a játékon bellül az F3-as menüt, és ezek voltak ott:
használt memória kb. 220-240MB körül mozog
maximálisan engedélyezett memória: 900 valahány MB, pontosan nem tudom mennyi. Teljesen fölösleges lenne +50MB-al kibővítebi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!