Windows 7 alatt hogyan lehet/érdemes a C particiót zsugorítani?
Nincs semmi korlatozás. A Windows 7 saját lemezkezelője megfelelő erre.
Itt van egy leírás Vista -hoz:
Windows 7 alatt is hajszál pontosan így kell!
Akkor nyazsgem! Vazze, még azt sem írod le, hogy milyen korlátozásról beszélsz, és hogy mivel próbálkoztál eddig. Akkor nem tudom milyen választ vársz?
Kismillió partíció program létezik program létezik. Google a barátod!
Amúgy ha boot CD -vel particionálsz lásd GParted Live, akkor tuti nem fog beugatni a Windows a dolgodba.
Másrészről én az utólagos particionálást mindig is kókányolásnak tartottam. Az elején kell eldönteni mit akarsz, és a telepítő CD -vel létrehozni a partíciókat. Mert ha utólag gányolod össze a lemezt partíció managerekkel, tuti megnő a lemezműveletek ideje.
Minden Windows 7 ilyen, szóval ez egy közismert probléma, bárhol a neten is el lehet olvasni.
Egyébként telepítve van már a windows 7, mint mondtam gyári, úgyhogy csak utólag tudok particionálni. Egyébként miért lenne más utólag???
És egyébként a nem windowsos particionálók, akkor egy defragmentet futtatnak előbb, vagy valamilyenmódon áthelyezik azokat a windows-os file-okat? Akkor ezt csak újraindítás után tudják megtenni gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!