Ez már menthetetlen?
Figyelt kérdés
Van egy Windows Live Movie Makerrel készített fájlom. Mikor megkaptam, nem volt ilyen programom. Változtattam a kiterjesztést, hátha megnyitja. Mire WLMM-rel nyitottam meg, addigra nem jelenítette meg a képeket. Ez a módosítások miatt lehet? Meg tudom "menteni", és meg tudom teljes egészében nézni a fájlt?2011. okt. 13. 18:48
1/9 anonim válasza:
a kiterjesztés megváltoztatásának nem szabad befolyásolnia a fájl tartalmát. sztem vagy eleve sérült volt a fájl, vagy a te rendszeredben lesz vhol a hiba
2/9 anonim válasza:
VMM-mel készített fájloknál az a baj, hogy a fájlok nem kerülnek metnésre, csak a munka amit végeztél velük, pl vágás, efekt, stb... a probram hivatkozik járuk. Szóval ha másik gépen lett a fájl csinálva, neked is ugyanabban a mappastrktúrában kell lenie a fájloknak, ellentétben a Photoshop fájlokkal, ahol a "képek" is mentődnek.. WMM esetében érthető hogy nem...
3/9 anonim válasza:
19:22
na ezt én se tudtam, ma is tanultam vmi újat :)
4/9 A kérdező kommentje:
lehet, hogy most butának fogok tűnni. de hogy érted, hogy ugyanabban a mappastruktúrában?
de ezt nem kellett volna változtatniuk a 2011-es változatban?
köszönöm a segítségeket. : ).
2011. okt. 13. 20:48
5/9 A kérdező kommentje:
és akkor hogyan tudnám megnézni?
2011. okt. 13. 20:52
6/9 anonim válasza:
Ht hogy ha pl a videó azon a gépen ahol készült video.avi néven volt, és a c meghajtó videó mappájábanvolt c:\video\video.avi, akkor a TE gépeden is, amivel most dolgozol, ugyantt kell lenni a videónak, ugyanoylan néven... most őszíntén, nem nézne ki hülyén egy mentett moviemaker file hogyha modnjuk 700 megás lenne?:) <ha akkora videóval dolgozol...>
7/9 anonim válasza:
Ha a kész videót le szeretnéd menteni, akkor azt exportálni kell, ilyenkor a program "legyártja" a módosított videóanyagot.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. : ).
és akkor így már jó lesz?
nem lehet esetleg átkonvertálni olyanná, amitől szimplán lejátszaná rendesen?
2011. okt. 13. 23:24
9/9 anonim válasza:
Mondom, ha hozzá tudsz férni ahoz a géphez ahonnan a moviemaker file hozzád került, ugye ott működik aszerkesztés, stb... nna azon a gépen exportáld ki a kész videót, és ennyi:D kapsz egy mindennapi avi filet, azzal azt csinálsz amit akarsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!