Van olyan program ami megakadályozza hogy telepitsennek és törölgessenek a gépről, persze jelszoval van védve, és ha beirjuk a jelszot akkot lehet. Na van ilyen?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 06:05
11/18 A kérdező kommentje:
jójó értem:D köszönöm a válaszokat :D majd értékelek titeket.
2011. okt. 14. 06:14
12/18 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:54
Csak nem arra a beállításra gondolsz amit minden mappánál és fájlnál meg lehet ejteni hogy beállítod kik olvashatják és módosíthatják? Csak nem arra melyiket a szarrá korlátozott fiók is testre szabhat rendszergazdai szinten? Képzeld a sulimban is ezt használják és képzeld simán hozzáférek mindenhez és akár a system 32-be is bele tudok törölni(már megcsináltam 1 gépnél).
13/18 anonim válasza:
Mielőtt azzal jönnél hogy valami ultraszar suliban van ez, egy kéttannyelvű infós szakközépbe járok. Csak azokon a gépeken tudták megoldani amelyikekre feldobták a Dolphin Knight-ot vagy a Deep Freeze-t.
14/18 A kérdező kommentje:
a Deep Freezet nem találtam:D csak játékokat adott ki:d
2011. okt. 14. 13:47
15/18 anonim válasza:
Akkor a dolphin. Csak annyiban voltam biztos hogy a Freeze benne van a program nevében. A pontosra nem emlékszem.
16/18 anonim válasza:
Hát én megtaláltam. Asszem. És tényleg Deep Freeze a neve.
17/18 anonim válasza:
Ingyenes verzióért meg irány torrent/warez oldalak.
18/18 A kérdező kommentje:
köszi =)
2011. okt. 17. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!