Fábján Ákos kérdése:
Melyik a jobb játékra az nvdia vagy az ati videó kártyák?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 22:01
1/11 tamasoft válasza:
Most éppen (2011. ősz) nagy általánosságban elmondható, hogy az ár/érték/tudás aránya az ATI-nak jobb. De ez változhat, mint ahogy kb. 15 éve felváltva megy a harc.
3/11 anonim válasza:
Játékra egyformán jó mindkettő, kinek mi tetszik.
4/11 A kérdező kommentje:
nekem most ilyen a vga-m van sapphire hd5830 xtreme 1GB gddr5 de majd(esetleg) le akarom cserélni egy ilyen re geforec gtx 570-re. ez a 2 vga közül melyik a jobb játékra?
2011. okt. 12. 22:15
5/11 anonim válasza:
570 messze erősebb, nem véletlenül van 100 körül az ára az 5830 25 ezrével szemben (oké ákcijós, de akkoris). 5830 teljesítményben kb gtx550 környékén van, talán picit fölötte
6/11 anonim válasza:
Azt nézd meg, hogy a AMD közel azonos teljesítményű szekciójában milyen a választék ár terén.
7/11 anonim válasza:
Ha van rá keret a GeForce GTX 570 jó választás.
8/11 anonim válasza:
ez köztudott hogy az ati jobb játékra
9/11 anonim válasza:
Miért akkor nvidia mire jobb? Én nem akarok vitát indítani melyik jobb: szerintem mindenkettő jó a maga módján. Tehát egyiket sem részesítem előnyben.
10/11 tamasoft válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy hol ez a jobb éppen, hol amaz. A fejlesztés ahogy halad. Próbálják egymást előzgetni a cégek, ami hol sikerül, hol nem. Persze a sebesség nem minden. Mindig az ár/érték arány, ami lényeges. Szemléltetésképpen: nem mindenki Ferrarival jár, csak mert gyors, szóval meg is kell tudni fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!