Start menüt lehet kicsinyíteni?
Figyelt kérdés
Üdv^^
Olyan bajom lenne, hogy van Windows 7-es rendszerem, és a tálcát lekicsinyítettem, hogy kisebb ikonok legyenek mert alapból bazinagyok:D Mindegy:D
Szóval:
A start menü ikonja viszont maradt ugyan olyan.... és hát böngészésnél ez elég zavaró... és egyévként sem esztétikus:D Le lehet ezt valahogy kicsinyíteni?? Kééééérlek segítsetek! :$
Így néz ki: :(
Kösziii (L):)
2011. okt. 8. 21:13
2/8 anonim válasza:
nem jó a link, próbálkozz itt: [link]
3/8 anonim válasza:
amikor a kérdést olvastam, még nem volt kinn a kommented
mire válaszoltam, viszont már igen :)
sajna nem tudok segíteni. nekem csak lesz win7-esem
4/8 A kérdező kommentje:
oké, oké az most tök mindegy :D Lényeg, hogy a negyede lelóg a tálcáról és frászt kapok tőle :D
2011. okt. 8. 21:19
5/8 anonim válasza:
nem lehet klasszikus windows témát beállítani win7-en?
ott nem lenne ilyen gond
6/8 anonim válasza:
Ezt biztos hogy nem lehet megváltoztatni, így van a rendszer megírva. Próbáld azt az 5pixelt ne észrevenni, vagy válts vissza nagy méretre, az pont annyival nagyobb mint a kis méret, mint amennyivel kilóg a gomb. Hacsak nem 15 colosnál kisebb kijelzőn nézed, nem kellene zavarónak lennie.
8/8 A kérdező kommentje:
Icipici netbookom van :D És nagyon zavaróóó:P
Utolsónak köszi, ezt mindenképp kipróbálom^^
2011. okt. 8. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!