Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell zenét e-mailben...

Hogyan kell zenét e-mailben küldeni?

Figyelt kérdés
Már bemásoltam egy audio cd-t a media pleyer műsortárába és hogyan tovább, mert bármit csinálok, csak a nevét küldi el, de a zenét nem.
2009. ápr. 29. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanugy, mint barmi mast. Csatolt fajlkent.
2009. ápr. 29. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem sikerül, többször is csatoltam, de az elküldött levelek között meg nem volt a név mögött zene.

Kérlek azok írjatok, aki építő dolgokat tudnak mondani, nem azt amit én is tudok, hogy úgy kell csatolni mint minden mást.

2009. ápr. 29. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Én az ilyesmit úgy szoktam csinálni,hogy összeválogatom az elküldendő fájlokat,betömörítem rarba,ha úgy gondolom le is jelszavazom,majd feltöltöm a rapidshare-re,vagy vmi más ingyenes tárhelyoldalra.

Végül elküldöm emailben a kapott letöltőlinket,és adott esetben a jelszót.

2009. ápr. 29. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:

előbb grabbelni kell, csinálj belőle vagy wav-ot, vagy mp3-at (esetleg wma-t) és azt a fájlt csatold.

CD-zenét nem lehet csak úgy másolgatni.

(wma-t asszem a WinMediaPlayer is tud)

2009. ápr. 29. 12:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi és azt hogyan?
2009. ápr. 29. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:

baloldalt másolás CD-ről funkció asszem

vagy ez a progi:

[link]

2009. ápr. 29. 20:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá, hogyan lehet letölteni ezt a programot?
2009. ápr. 29. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a programot, de nem tudom használni, és nem a magyar verzió van meg, hogyan tovább?
2009. ápr. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!