Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, ha a fájlmappáknál...

Mit tegyek, ha a fájlmappáknál a rendszer megkérdezi, hogy milyen programmal nyissa meg?

Figyelt kérdés
az a probléma, hogy ha rákattintok egy mappára, akkor megkérdezi, milyen programmal nyissam meg. kiválasztom a windows explorert, de minden alkalommal megkérdezi. az \'ilyen fájlok megnyitása mindig azzal történjent nem tudom bejelölni. Segítsetek légyszi!...
2009. ápr. 28. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb gomb a fájlon, és társítás, ott pedig program választás. Ha sikerül megnyitni, akkor beállíthatod, hogy az ilyen fájlokat mindig ez a program nyissa meg legközelebb. Milyen fájlok ezek, mi a kiterjesztésük?
2009. ápr. 28. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:

már megoldódott azóta, köszi

egyébként mappákról volt szó

2009. ápr. 29. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor félreértettem, de a mappa megnyitással nem értelmeztem a kérdést, nem értem mi lehetett a probléma. Esetleg tömörített mappa volt? Végül is mi volt a történet?
2009. ápr. 30. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!