Miért nem tudok Windows 7 telepítőlemezt boot-olni?
Figyelt kérdés
Nem tudok bootolni Windows 7 telepítőlemezt. Arról a lemezről van szó, amiről a már egyszer telepítettem, tehát az biztos jó. BIOS-ban a CD boot-ot legelsőhelyre rakva sem működik, és úgy sem, ha restorolom a BIOS összes beállítását.
Miért van ez, hogyan tudnék bootolni.
2011. okt. 2. 18:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem a windows 7-et csak dvd-re lehet kiírni.... Javítsatok ha hülyegéte irok... És ha a meghajtód nem olvassa a dvd-t akkor azért, vagy valami baja lehet a meghajtónak. Az enyém is kb 2,5 éve azt csinálja, hogy nem olvas be semmit.. picit(!!) megütögetem és utána már jó is....
Azért ellenőrizd a bios-t meg h be van e normálisan dugva minden....
2/4 A kérdező kommentje:
Egy tökéletesen működő DVD meghajtóról van szó
2011. okt. 2. 20:47
3/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy más bootolható CD-ről vagy DVD-ről elindul-e. Ha igen, akkor talán karcos a lemez. Ha másikról sem, akkor lehet, hogy hibás az olvasó, mert nekem is van egy olyan, ami jó, ír és olvas, de nem tudok egy ideje semmilyen lemezről bootolni vele...
4/4 anonim válasza:
Esetleg ha letöltötted akkor lehet, hogy rosszul lett kiírva mert én is kiírtam teljes dvd-t igénylő telepítőt és csak a lemez fele lett lefoglalva, utána kiírtam mégegyszer máshogy és már jó volt... ( 1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!