Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok Windows 7...

Miért nem tudok Windows 7 telepítőlemezt boot-olni?

Figyelt kérdés

Nem tudok bootolni Windows 7 telepítőlemezt. Arról a lemezről van szó, amiről a már egyszer telepítettem, tehát az biztos jó. BIOS-ban a CD boot-ot legelsőhelyre rakva sem működik, és úgy sem, ha restorolom a BIOS összes beállítását.

Miért van ez, hogyan tudnék bootolni.

2011. okt. 2. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a windows 7-et csak dvd-re lehet kiírni.... Javítsatok ha hülyegéte irok... És ha a meghajtód nem olvassa a dvd-t akkor azért, vagy valami baja lehet a meghajtónak. Az enyém is kb 2,5 éve azt csinálja, hogy nem olvas be semmit.. picit(!!) megütögetem és utána már jó is....

Azért ellenőrizd a bios-t meg h be van e normálisan dugva minden....

2011. okt. 2. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy tökéletesen működő DVD meghajtóról van szó
2011. okt. 2. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy más bootolható CD-ről vagy DVD-ről elindul-e. Ha igen, akkor talán karcos a lemez. Ha másikról sem, akkor lehet, hogy hibás az olvasó, mert nekem is van egy olyan, ami jó, ír és olvas, de nem tudok egy ideje semmilyen lemezről bootolni vele...
2011. okt. 3. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg ha letöltötted akkor lehet, hogy rosszul lett kiírva mert én is kiírtam teljes dvd-t igénylő telepítőt és csak a lemez fele lett lefoglalva, utána kiírtam mégegyszer máshogy és már jó volt... ( 1. voltam)
2011. okt. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!