Valami olyan képernyőfelvevő program, ami az xvid videóhoz egyből mp3 hangot vesz fel, nem pedig PCM-et?
Camtasia Studio 6
nem csak PCM formátumba ment hanem
AC3
DTS
MPEG Layer 3
Microsoft ADPCM
MESSENGER Audio Codec
Stb stb
a format factory programmal pedig lehet átkonvertálhatod akár MP3 formátumba őket.
egy próbát megér...
Majd kipróbálom a Camstasia-t, kár, hogy olyan bazi nagy, tele van felesleges dolgokkal.
Közben én is találtam egyet, a Riverpast Screen Recorder-t, csak annak meg az xvid-el van baja, valami miatt rosszul kezeli.
Meg az általánosságban mindegyikre jellemző, hogy a hang felvételével bajok vannak, sokszor nem találják a megfelelő csatornát, egyszer van hang, máskor nincs. Egy kalap kakit ér mindegyik.
Nyilván konvertálással minden megoldható, de én pont azt szeretném megúszni. Meg ha wav-ban veszi a hangot, akkor kb 50-75-90%-át a videó méretének csak a hang teszi ki, és ez néha gondot okozhat az 1-2 Gb-s fájlkorlátnál.
Ez a CamStudio is az előbb még működött, mondom egye fene, majd utána demuxolom és átkonvertálom a hangot mp3-ba, aztán újra összerakom, erre most meg már az sem tud hangot felvenni egyáltalán. Szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!