Mi lehet a baja? (Windows7 Ultimate használók írjanak)
Figyelt kérdés
Pénteken vettem egy újgépet és arra már a Windows7 Ultimate-tet telepítettem csak az a baj hogy néha szarakodik pl.: az én felhasználómban azt írja hogy game míg tesóméban hogy játékok, a mini alkalmazásokat az asztal jobb széléhez raktam de néha vissza ugrik középre, a média center nekem elsőnek bejött egy tök jó módon most meg máshogy, meg még sok minden kissebb de idegesítő problémák vannak. Valyon miért?2011. szept. 25. 21:03
1/3 A kérdező kommentje:
de a legidegesítőbb hogy undergrand-ozni szoktam rajta és van amikor csak úgy lehozza tálcára nem lépki csak lerakja és főleg akkor ha sokszor egymás után lenyomom a szóközt
2011. szept. 25. 22:05
2/3 anonim válasza:
Én vírusra gyanakszok, futtass le egy keresést.
Nekem is volt olyan gondom, hogy lerakta tálcára a játékot, de utána visszalépett, ezt nálam a catalyst control center csinálta, csak a Dragon Age-nél.
3/3 anonim válasza:
Ha buherált "gamer" windows 7 akor ne csodálkoz
csak tiszta windows 7 et szabad használni
virus irtót is kel használni ahogy elötem irták
.
eszközkezelöben ne legyen semi sárga eszköz
.
a legújabb drivereket rakd fel (nem elég amit a windows)
föleg a video kártya driverénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!