Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom használni a Unity-t?

Hogyan tudom használni a Unity-t?

Figyelt kérdés
Letöltöttem, és már odáig eljutottam h létre tudok hozni egy területet hegyekkel fákkal, stb, de nem tudok karaktereket létrehozni (azt milyen programmal kell??), tárgyakat sem, és amiket letöltöttem a unity3d.com-ról és importáltam, a script-ekkel sem mozognak, mindig olyat ír ki hogy nullreferenceException vagy mi. Ha valaki ért hozzá, kérem segítsen!
2011. szept. 25. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Maya programmal vagy 3dsmax al létre tudsz hozni 3d tárgyakat karaktereket stb. De ezekhez profi szinten kell értened és nem kis idő míg megtanulod így már érted,hogy egy játékot nem egy ember csinál ha csak nem értesz mindenhez elég jól.
2011. szept. 27. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Amúgy nekem is megvan az unity próbálgattam is de nekem elment a kedvem tőle mert nem lehet túl élethű fákat csinálni benne.Megvenni pedig nem fogom az asset store 'természet kollekciót',amiben előre elvannak készítve az szép gyönyörű fák,meg fű meg minden.Ezért tanulok már fél éve c++ hogy ha majd nagyon pro leszek saját motort írhassak.

2011. szept. 27. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és ha a Java nyelvet tanulnám meg, azzal is lehet jó játékokat?
2011. szept. 27. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet de a játékokat többnyire C++ ban írják.
2011. szept. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!