Ilyenkor mit kell csinálni? (telepítés)
Fönt volt a FIFA11 nevű játék.Le szerettem volna törölni,mert meghibásodott valami a játékban és ezt ajánlotta a rendszer.Az Uninstall is meghibásodott mármint valamiért nem indult el az uninstaláló program.Ha a vezérlő pulton keresztül próbáltam letörölni akkor azt írta ki,hogy nem találja a játék helyét és kilépett.Meg untam és a total commanderben kitöröltem a játékot.Az egész EA Sports mappát és a documentum mappából az egész EA Sports mappát.El akarom indítani a telepítőt,de nincs ilyen lehetőség.Csak annyi van ott helyette,hogy játék.
Most mit csináljak?Elkezdtem letölteni egy másik FIFA11-et,de nem hiszem,hogy ez lenne a megoldás.Ja egyébként azóta szarakszik a játék mióta letöltöttem a FIFA12 demóját.Azóta mintha megpusztult volna a FIFA :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!