Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik torrent oldalról...

Melyik torrent oldalról lehetne lehúzni a Linux Ubuntu-t?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan oldal legyen, ahol nincs lezárva a regisztráció.
2009. ápr. 25. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért torrent oldalról akarod az Ubuntu-t leszedni?

Ingyenes, ezt próbáld meg inkább, és még az arányodat se rontja :-))

[link]

2009. ápr. 25. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ue magyarul [link]
2009. ápr. 25. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

elsőnek

1. van egy rakat olyan torrent oldal, amihez nem kell regisztráció sem. (plussz nem értem, miért következne az arányromlás abból, hogy tölt valamit? ugyanúgy lehet felfele is tölteni. vagy te nem szoktál?)

2. most jelent meg az új, 9.04es ubuntu, valszeg a szerverek fekszenek, vagy nagyon lassúak, ilyenkor mindig jobb torrentről leszedni.

2009. ápr. 25. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Torrentben általában olyan oldalon gondolkozom, ahova regisztrálni kell, és itt bizony nézik az arányodat. (A másik az etikai oldala a dolognak, hogy annyit illik feltölteni, amennyit letöltöttél)

Kipróbáltam az előbb, nem fekszenek a szerverek 3MB/sec -el (nem elírás gyors a netem -reklám vége :-))jött nekem a gyári oldalról.

De ezen most nem fogunk összeveszni :-))

Üdv,

B.

2009. ápr. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!