Mi okozhatja a problémát?
Újra teted a windowst?
ha nem akor is frisitsd le a legujabra a video kartya driverét a gyártó honlapjáról
directx et is felfisitheted
ha minden teljesen fris akor opengl funkciót kapcsóld be a kártya beálitásainál
.
ha igy se jó részletes adatok kelenének
de minimum a video kártya ról amit csak tudsz és a windowsodról.
ezt töltsd le és nézd meg vele pontosan milyen a videokártyád mert elégé fontos:)
amugy 128mb ból ara következtetek elégé régi
eddig mentek ezek csak most nem
tettél fel valami frisitést (windows)
vagy drivert valamilyen eszközhöz?
remélhetöleg a legujabb driver ujratelepitésével (telepitésével) megoldodna a probléma
ha tudod kártyád miylen itt tudod megkeresni hozá drivert
ezzle meg directx et de csak akkor frisitsd ha már videokártya rendbe addig felesleges
Oda irtam hogy amig nincs meg vga drivere felesleges viszont amugy meg nem felesleges dolog mivel gondolom fentvan max egy directx 7 ese, és ezeknek a játékoknak a directx et is tudniuk kéne használni
.
de persze ha nincs szüksége rá a kérdezönek nem kell letöltenie
kártya honlapját linkeltem mert nemtudom milyen neki.
de nem taglalom amig nincs meg hogy hogy is állunk most
Pontosan egy Ati Radeon 9250-esről van szó.
Rendszer maradt ugyan az, frissiteni nem szoktam. Drivereket se dobtam fel azóta. A legfrisebb driver van fent a videokártyához. Újra telepitéssel is probálkoztam, de a probléma továbbra is fent áll. Directx 9 van fent. A hiba üzenetet pontosítanám erre: Can't Load OpenGL SubSystem..
support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx
Catalyst 6.11 (2006 évi) akor ugye ez van fent vga driver?
az alaplap gyártójának honalpjáról letölthetnéd a drivereket: chipset, motherboard, bus, ami csak van alaplaphoz
eszközkezelöben semit nem jelez sárgán?
.
ati vezérlöpultban a beálitásainál nincs olyan hogy opengl be-ki kapcsolása? kapcsold be ha ki van
(directx et továbra is javaslom frisiteni, ha minden amit fent irtam rendben)
Amit kiir az magyarul anyit jelent
nemtudtam betölteni az opengl alrendszert
.
hátpedig az opengl a video kárgyával települ
még az alaplap gyártó honlapján nézd meg hátha fentvan opengl driver ot
én nemtudom mert az alaplapod nemtudom milyen
Volt nekem is régi ati kártyám abeálitasoknál fülecskék voltak és volt ott opengl fül és ot lehetet pipálgatni meg mindent
ehez opengl 2.1 van szerintem nekem az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!