Hogy lehetne felgyorsítani az utorrentet? Nem tudom hogy de a tesómnak van mikor 400kb/s
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 12:42
1/6 anonim válasza:
Nem a torrent klienstől függ,hanem az internet kapcsolat sebességétől és a seed/leech aránytól.Főként.Meg az sem mindegy,hogy akihez kapcsolódni tudsz,annak milyen a feltöltési sebessége,plusz még néhány technikai dolog,ami tőled független.
2/6 anonim válasza:
Az előttem szólót tudnám idézni, tényleg nem a torrentklienstől függ a sebesség. A testvérednek azért gyorsabb néha, mert valószínűleg olyan dolgot tölt le torrenttel, aminél nagyon sok a seeder (feltöltő) és kevés a leecher (letöltő). 'Felgyorsítani' úgy tudod ezt az egész folyamatot, ha mindig olyan fájlt töltesz le, aminél nagyon sok a seeder.
3/6 A kérdező kommentje:
ok kössz
csak még annyit hogy ő bármit tölt nem megy 100-150 alá ezt nem értem és azt hogy a kérdésemhez ragaszkodom hogy lehetne felgyorsítani mert a youtube-on elég sokat találtam de még rosszabb lett
(am a torrent 1.8.3 beta)
2009. ápr. 25. 14:31
4/6 anonim válasza:
Ha UPC-s neted van, akkor nem lesz az gyorsabb. Korlátozzák a p2p kapcsolatot.
5/6 A kérdező kommentje:
nem az
2009. ápr. 25. 20:04
6/6 anonim válasza:
Először is a béta verziókat minden típusú program esetében érdemes elfelejteni (nem végleges verzió, számtalan biztonsági rés, stb.). Töltsd le a stabil verziót, ami jelenleg az 1.8.2. Ha vannak a gépeden internet-kapcsolat módosító programok, azokat töröld le - a legtöbbjük többet árt, mint használ... Szerintem nem a kapcsolatodban van a hiba, hanem a beállításokban, mindenképpen alap beállításokat használj a torrent kliens esetében. Ha a fentiek sem segítenek, akkor javaslom, hogy telepítsd újra a géped operációs rendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!