Miért nem indul a Mount & Blade Warband Multija? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Mount & Blade Warband-ot minden tökéletesen megy csak amikor a multiplayer-re megyek és rámegyek, hogy csatlakozás szerverre akkor kidob és kiír valamilyen hibaüzenetet. Aki tudja a megoldást az kérem írja le. A választ előre köszönöm.2011. szept. 18. 19:07
1/10 anonim válasza:
"Letöltöttem"-itt a probléma forrása.
vedd meg jogtisztán, és jó lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
bocs de 5000 Ft-t ott nem fogok kiadni a játékra
2011. szept. 18. 19:42
3/10 anonim válasza:
Hát akkor nem fogsz tudni vele multizni. :D probléma megoldva.
4/10 anonim válasza:
Mekkora egy csóró vagy kérdező... 5000Ft az neked sok, hogy tudjál játszani egy játékkal? Te örülnél, ha ellopnának tőled 5000ft-ot? Nem? Akkor te se tegyed ezt.
5/10 A kérdező kommentje:
azért nem hiszem hogy te se töltöttél le még semmilyen játékot vagy bármilyen más programot a netről amiért fizetni kellene
2011. szept. 19. 19:48
6/10 anonim válasza:
De. Aztán 8 éve egy búsás pénzbüntetés után leszoktam. Azóta eredeti a Windowsom, nagyrészt ingyenes programokat használok, amik pedig fizetősek, azokat megveszem, vagy alternatívát keresek. Van kb. 120-150 EREDETI játékom is, köztünk az M&B: Warband. 5000Ft-ot megér, ha a magyar átlagkeresetet nézzük.
7/10 anonim válasza:
én 2000-ért vettem cdgalaxis.hu-tól.
magyar feliratos ful játék.
8/10 anonim válasza:
Aki akar jöjjön multiba játszani velünk.írj rám. ,5000 forint ? legyél olyan kocka hogy kiadsz játékra pénzt csimpánz.
9/10 dodo kacsa vok válasza:
lehet eredeti nélkül is multizni
10/10 akaneHUN válasza:
de nekem se erdeti és most énse tudom már hogy de letöltöttem egy multi pach-et és jólett a multi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!