Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy néha a gép...

Miért van az, hogy néha a gép bekapcsolása után az explorer. Exe leáll? Szóval befagy, mielőtt a rendszer felállna, néhány ikon, és pár gadget töltődik be, az is félig, és ennyi.

Figyelt kérdés
Semmilyen billentyűkombináció nem jön be, csak a manuális restart segít.Windows 7 64bit-es rendszer használok, és Kaspersky vírusírtót, frissítések telepítve vannak. Mit tehetek ez ügyben, hogy orvosoljam ezt a problémát. Egyáltalán mi okozhatja ezt a problémát? Árt a gépnek, ha restart gombbal újra indítom rendszert? Köszönöm
2011. szept. 18. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát igen egyet értek hogy a hitachi sem jó.

matrox meg legyen jó tölem:) én atól még nem használnák soha többé.

de mindegy a lényeg az hogy szektorhibás hdd t cserélni kel. teszt nélkül is

de persze ha le mentetél mindent lehet tesztelgetni kifuladásig:p

2011. szept. 20. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Western Digital (WD) az jó

viszont bármi is a szektorhibás hdd

legyen az akár samsung vagy bármi jó most egy én egy masik jó márkát venék jól megválogatva

egy merevlemez olyan kell legyen ami "életre szóló" is lehet. ha garanciás és van olyan 5 vagy 10 éves (a minimum 3 év)

2011. szept. 20. 16:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat, akkor biztos a HDD a ludas. Kiköltekeztem, úgyhogy egy darabig nem veszek egy új HDD-t.

Maximum majd október végén. Most kiírok mindent, így nem érhet nagy kár, ha véletlenül valami bekövetkezik.

Tápom biztos jó, nincs másfél hónapos. Chieftec CTG 500-ast vettem.

2011. szept. 20. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Régebbi, használtan vett gépemben 9 éves volt és még másfél évig ment. Szerencsére mindent lementettem egy külső vinyóra, amikor tönkrement egészen, nem veszett el semmi.
2011. szept. 21. 13:08
 15/16 mrillegal1 ***** válasza:
a merevlemezt mindenképp cseréld le de ami nagyon fontos hogy ettöl még a hiba nem biztos hogy megoldodik nálam a ram miattt ugyanilyen helyzet állt elö minden másodikra indult csak a gépem és mire rájöttem azon vettem magam észre hogy tápot vettem ujat hdd t is lecseréltem kábelezést is ujratettem +uj gépház amikor csak az egyik ramot kellett kihajitani belöle egyébkén szerezz egy 32 bites op rendszert mert a 64 es ennyi ramhoz felesleges
2011. szept. 22. 07:45
 16/16 A kérdező kommentje:
HDD-t lecserélem. Ram-ok biztosan jók, nincsenek azok sem 2 hónaposak, és már megnéztük őket. Rendesen működnek. Nem is írtam ,hogy mennyi ram-ot használok. 4GB ram-ra nem telepítek 32bit-es rendszert ,mert csak 3,2-őt lát. Sok kicsi sokra megy :)
2011. szept. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!