0xc000007b hibakódot mivel lehet orvosolni? Lent
Próbáltam már mindenféle kompatibilitással, rendszergazdában is
Amit ajánlottak vírusírtóval futtattam egy vírusírtást (McAfee)
Windows updatelni nem tudok egy másik hibakód miatt (arra sincs megoldás...)
.NET Framework 4.0 fentvan
Registry cleaner futtatva (több is)
Rendszer reinstall
A programok amik nem mennek reinstall
Windows 7 Home Premium
Amelyik programok nem mennek:
Terraria
Windows 7 Manager
LoLRecorder
aztán biztos van ami még nem megy, de nekem ezekhez kellene megoldás. köszönöm
Valami megoldás? :(
hali
Gondolom a rendszer feltette a win7 sp1 et. Azt olvastam ,hogy amiatt vagyis az után történtek ezek a hibakódok. Szerintem tíltsd le a frissítéseket ésállítsd vissza a rendszert telepítéskori szűz állapotra.
Ugyan ezzel sz*pok én is :S
Azon gondolkozok,hogy egy winyo format lehet,hogy segítene :/
Elég régi a kérdés de momndom.
Ugyanez volt nálam, az Origin fogadott ezzel. Megoldás amit én tettem: az összes Microsoft Visual C++ cuccot (2005, 2008, 2010) uninstall-már ha egyálltalán persze fent van. Utánna csak ezt szedd le: Microsoft Visual C++2010 Express - ENU
Vas újraindít és indult az Originem.
0xc000007b hibaüzenet
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
"This error message may occur on 64 bit operating systems when the Microsoft Visual C++ Redistributable Package is not properly configured.
1. Replace these files. mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll
They can be found at [link]
Please save these files to any location on your PC;
2. Please reboot your computer in Safe Mode
[How to restart in SAFE MODE]
- Restart the computer;
- Press the "F8" key (several times before Microsoft Windows begins to load; you need to press "F8" until you will be displayed a text menu;
- Select "SAFE MODE";
Note: for Windows 8, you can hold the Shift key while going to Power Off and clicking on Restart option
3. Access C:\Windows\System32;
4. Locate the 5 files you have downloaded and extracted;
5. Next, copy all those files to C:\Windows\System32 replacing the current ones;
6. Reboot in normal mode."
Nekem az alábbi megoldás segített:
Csak le kell tölteni az itt található dll-eket, bemásolni őket a C:\Windows\System32 könyvtárba, és újraindítani a számítógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!