Eltűnt a jobb alsó sarokból a hangerőszabályzó?
Most néztem egy XP-s gépet és a következőket csináld!
Tálca jobb egér-fűl,,tulajdonságok,,nem aktív ikonok mellett testreszabás,,kikeresed a "hangerő",,viselkedés alatt a hangerő mellett "sosem látszik"-ra rá kattintasz és mindig látszik-ra rá állítod
Megprobalhatod igy is. Az en gepen szlovak, mivel Kassan elek, de megprobalom elmagyarazni! :D
Szoval, ott, ahol az ora van, a jobb also saorkban, oda katt az eger jobb reszevel. Aztan a legalsot, ami kijon, azt hiszem, magyarul a beallitasok. Es a kep alatt lesz egy kis ikonocska vagy hogy hivjak. Arra katt. Es ott mar csak kikeresed a hangeroszabalyozot, es atalitod arra, hogy mindig mutassa. Remlem, erteho volt. Sorry, ha nem. 22/l :-)
Ha laptop és oldalán van hangerö szabályzó gomb akor valószinüleg kell hozá driver, ha van driver cd akor onan ha nincs akor a laptop gyártó honlapjáról.
persze etöl függetlenül nem,értem mért nem lehet kiteni hangerö szabájzót
hangkártya driver t is driver cd röl vagy honlapról telepitsd
windows sokmindent felismer és akár müködik is de ez sokszor nem elég.
Xp n frisités engedélyezve van? lehet valami frisités csinálta
de van virus irtód meg kémprogram irtó se árt
lehet valami még csak ezel vacakol késöb meg kitudja mivel fog még
.
irtam müködhet is minden jól ugy hogy windows felismeri
pl. ilyen a video kártya is (amitöl kép van laptopon) de ha nincs fent driver játszani már nem tudsz meg más ha valamihez kel
hangkártya az egy "egyszerüb" dolog
látam már én is ilyet igaz ot nem is tudtam a hangot sehol elérni de szólt már nem tudom hogy lehetet de csak driver után let jó
de mivel neked kint volt és jó is minden valahol máshol kel a baj t keresni sajnos:(
vírus vagy valami hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!