Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lép ki belőle?

Edus:) kérdése:

Miért lép ki belőle?

Figyelt kérdés

Elakarok indítani 1 játékot, behoz 1 fekete képet és kilép.. semmit nem ír ki, feladatkezelőben is azonnal eltűnik..

(splinter cell conviction skidrow verzió)

2011. szept. 13. 21:34
 1/7 Argloss ***** válasza:
Rosszul van feltelepítve, lehet hibás a crack, lehet rossz verziót szereztél, lehet, lehet, stb...
2011. szept. 13. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
A Videókarid nem bírja,és inkább kilép mint hogy össze fosná magát...
2011. szept. 13. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:
hd 5770 vapor x nem bírja :D jólvan. az lehet hogy új ram van benne? (6gb) eddig csak 4volt benne.. máshol láttam hogy a sims kilépett ez miatt. 1,2,3 slotban vannak a ramok nálam
2011. szept. 14. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Most hiába írod ide hogy milyen a videókártyád...Akor sincs meg benne az ami támogatja a játékot..és azért lép ki csak elárulom..
2011. szept. 14. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
de hd 3200on ment.. érdekes. szerintem egyikőtök sem ért hozzá csak beszél.
2011. szept. 14. 19:26
 6/7 Argloss ***** válasza:

Kipróbáltad másik crack-el? Mint írtam ennek több oka is lehet, amibe a videokártya nem valószínű, hogy beletartozik, maximum csak akkor ha nincs feltelepítve...

Ha sok dolgot kicseréltél a gépben, akkor nem árt újratelepíteni, összekuszálhatja a dolgokat.

Akár egy codecpack miatt is meghalhat egy játék. Ugyan nem mai, de a Black&White 2 nem szerette nálam az ilyesmit...

2011. szept. 14. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
na végre 1 értelmes ember:) köszönöm megnézem az újratelepítést!
2011. szept. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!