Hogy kell tovább menni a Dragon Age enyészetbe?
Van egy kis elakadásom a Dragon Age Vérvonalakban. Éppen a Kör Tornyát akarom megmenteni, a Lustaság démonától.Az Enyészetben vagyok, az enyészet peremét, a lángoló tornyot és a többi álomvilágot is kipucoltam... A szellem, gólem, egér, lángolós alak is meg van. A vén mágusnőt is megmentettem.Azonban a Templáriusok rémálma résznél elakadtam. A belépési pontnál kipucoltam a szobákat. Van három ajtó ami a területről kivezet, azonban ezek minden esetben ugyan oda dobnak vissza. Nem tudok rajtuk átjutni a terület többi részére. Az egérlyukakat is próbáltam. Csak a középső szobában lévővel értem el valamit, de az is egy zárt térbe vezet.
Van valami titka ennek a résznek?
Valami kombináció?
Hű de jó szar a honosítás, tényleg így játszod? Na mindegy, valahogy sikerült dekódolnom mit akarsz, a google meg ki is adta a megoldást gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!