Cod 2-4 be miért nem tudok célozni?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy a cod 2 ben és a cod 4 ben is a célzásom olyan mintha buggos lenne?
Hosszan kell nyomni vagy beragad és akkor meg azért kell kattolni hogy elvegye a célzást men tudom mi lehet a baj pedig nincs köze a cod 4 és a co2 között nem értem!!!
2011. szept. 12. 21:16
1/3 anonim válasza:
te iged okos.van olyan hogy hold aim meg aim hold aim adig tart amig foylamatosan nyomod az aim meg 1 megnyomod és ugy marad lehet nem aim de a hold ot van gondolkoz kis aangol tudás
2/3 anonim válasza:
Na azért van, ahol meg a magyartudás hiányzik:D
3/3 A kérdező kommentje:
úú... de okos vagy azt hiszed nem próbáltam már a beállításokat ..kis angol tudás :S
De am mostmár a cod négy egyszer csak megjavult és nem állítottam semmit át okoska!!!
2011. szept. 15. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!