A Firefox miért nem írja be a Gmail belépőoldalon a jelszót?
Firefox 3.6-ot használok naprakész frissítésekkel. (A 6.0-t letöröltem, mert fogta a netet.)
Eddig ugye csak belekattintottam a Gmail felhasználói név ablakba, a felkínált lehetőségekből kiválasztottam a sajátomat, rákatt, és azonnal beíródott a jelszóval együtt.
A legutóbbi frissítés óta nem a gépen használt Gmail-felhasználóneveket listázza ki, hanem a gépen valaha is beírt összes nevet, pl. Citromail-eseket is, de rákattintva nem íródik be a jelszó, azt kézzel kell bepötyögni.
Szerintem valami elállítódott, de mi?
Csináltam egy rendszer-visszaállítást is, de nem segített, az nem változtat a beállításokon.
Más weboldalakra beíródnak a jelszavak. A Firefox-ban a Gmailesek is el vannak tárolva, megnéztem.
Próbáltam az IE-t,a Firefoxot,a Chromot,de az Opera a legjobb gyorsaságban és megbízhatóságban is.Töltsd le a legújabb verziót és többé nem lesznek ilyen gondjaid.
Valami rosszul sült el a frissítésnél,ha a rendszer visszaállítás sem oldotta meg akkor telepítsd újra a Firefoxot.
Köszi, azt hiszem, megoldódott.
A Gmail változtatta a belépőoldal webcímét, és automatikusan átirányította oda a régi linket, így a Firefox számára az egy új oldal volt, de nekem nem tűnt fel, mert a régi oldal jött be az új címen is. A frissítéssel csak véletlenül esett egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!