KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ klassz Xp témát keresek!?
Tudna valaki segíteni nekem? Xp témákat keresek.próbáltam már a szoftver bázison,downloadchip.eu-n,1001ingyenesletoltes,a-zfonts.com,ingyenprogramok.com,letoltokozpont,pcworld.hu-n is,és még sok felé,de mindenhol csak olyanokat találtam amiket marha nehéz felrakni,és amikor hozzáértővel rakattam rá,akkor sem volt jó. Tudna segíteni valaki hol találok egy könnyen felrakható/telepíhető/ új témákat?
Köszike:Betty
?
Attól függ, neked mi a nehéz felrakás. Nem ilyen f@szságokról kell tölteni, hanem olyan helyekről, mint pl deviantart.com és customize.org >> az ezeken levőket nem kell telepíteni, amit kell, azzal kapcsolatban nekem már eleve vírusgyanúm van. Na és azt se hagyjuk ki a sorból, hogy ezeken elég gyakori a frissítés. A keresőt xp theme kulcsszóval felteszem, nem megerőltető használni.
Ezt letöltöd, lefuttatod
Utána bármi felmegy dupla kattal a téma fájlra, és marad értelemszerűen, amíg nem változtatod meg az elérési útját. Ha másik mappába rakod, visszaállítja az eredeti témát. A vírusirtó jelezhet, de legfeljebb vakriasztás esetén, mert NEM vírus, velem együtt rengetegen használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!