Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 22 részes sorozatévad felfér...

22 részes sorozatévad felfér menüvel egy 4,7 GB-os DVD-re?

Figyelt kérdés
Van egy 22 részes évad (egy rész 20-22 perc, 170-180 MB). Ezt szeretném kiírni DVDre. Ha menüt is szeretnék vagy ilyen epizódválasztót. Így ráfér egy 4,7es DVDre? Ha igen, akkor melyik a legjobb program, amivel ezt viszonylag egyszerûen meg lehet csinálni? Néróval is, vagy azzal nehéz?
2011. szept. 8. 13:59
1 2
 1/12 tamasoft ***** válasza:
Igen ráfér, Néróval is!
2011. szept. 8. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Kár az időért! ráfér éppen de szörnyű lesz a minősége, én nem vacakolnák vele vagy ha igen akkor annyit hogy kitűnő minőségre téve menüvel (és az is kitűnő minőség!) ráférjen egy DVD-re pár darab.
2011. szept. 8. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha visszakódolod MPEG2-be, akkor borzalmas minőségű lesz a végeredmény.

Legfeljebb ha két DVD-re osztod szét, akkor esetleg, de még jobb lenne a három.

2011. szept. 8. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Divx Author 1.5.2.180 + Serial ezzel avinak tudsz menüt csinálni és kitűnő munkája van.
2011. szept. 8. 14:24
 5/12 A kérdező kommentje:

A részek eleve hdtv.xvid részek. Akkor ti mit ajánlanátok? Inkább 5-6-7 rész egy DVDre? Akkor megmarad ez a minõség? Mi lenne a legjobb, ha menüt akarok és azt, hogy ne legyen a minõsége rossz?

köszi a segítséget

2011. szept. 8. 14:24
 6/12 tamasoft ***** válasza:
Első vagyok: Ha 180 mega egy rész, akkor a 4500 mega üres területre, ami ugye egy DVD ráfér a 22 epizód, nem kell konvertálgatni, és megmarad a jó HDTV minőség. De én simán rámásolnám, kár menüzgetni.
2011. szept. 8. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt én sem kaptam el, hogy minek a menü. A DVD-n nem lehet kiválasztani, vagy nem játssza le alapból az ilyen videókat?

Mert ha lejátssza, akkor fölösleges erőlködés az egész.

2011. szept. 8. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hozzászólásokkal! kár erőlködni! simán másold fel a DVD-re és kész! hidd el ettől jobb nincs!
2011. szept. 8. 14:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor az lenne a legjobb, ha simán Néróval (vagy anèlkül) rámásolnám a DVDre? ha dvd lejátszóba teszem, akkor felismeri a részeket?
2011. szept. 8. 14:48
 10/12 tamasoft ***** válasza:
Milyen típusú az asztali lejátszód pontosan?
2011. szept. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!