Összeakadhat a Word és az OpenOffice-féle Writer bajsza?
Igazad van, tényleg úgy van, kipróbáltam. Most már csak egy kapcsolódó gond van. A Word dokumentumaim mind (.doc) kiterjesztésűek, mégis fele megnyílik simán (mappából), fele pedig nem (oda kell az Általad leírt trükk).
(Nem esküdök meg, de mintha a megnyílni nem akaró Word-ök korábbiak, mint amikor az OpenOffice-t telepítettem...)
Lehetséges, hogy ez lenne a ludas: (az elnevezéseket norvégból fordítom, lehet, hogy magyarul csak "majdnem" az.
(Vistáról van szó):
A Start gombra kattintva, a megnyíló ablak jobboldalán katt a "Standardprogramok"-ra (alulról a harmadik). Új ablak nyílik meg, ahol az első választás a fájlok és programok társítása. Ott hiányzik a Word, pedig rajta van a gépen, használom. Az OpenOffice, amit letöröltem és újratelepítettem, az ott van... de a Word nincs. Vajon miért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!