Emergency 4-et hogyan tudnám win7-en futtatni?
Figyelt kérdés
heló! kedven játékommal azóta nem tudok játszani mióta win7 lett a gépemen.. ha van ötletetek akkor írjátok meg hogy hogyan tudnám megcsinálni azt hogy menyen a gépemen a játék. ez egy krekkelt verzió az xp-s is az volt2011. szept. 7. 20:23
1/4 anonim válasza:
jobb gomb az ikonra, majd properties. Compatibility fül, majd kiválasztpd az xp SP3-at, és le ok-ézod.
2/4 A kérdező kommentje:
kösz... de nem működik.. elsötétül a képernyő mintha elindulna aztán kilép... :/
2011. szept. 8. 15:48
3/4 kovács bence9 válasza:
Nekem is ez a problémám. De nekem jó volt az elején de azóta
nekem se jó , engem is kidob .
4/4 lendvaikristóf válasza:
Sziasztok! Nekem is az a baj hogy telepitem minden jó amig kész a játék és elakarom inditani de a fekete oldalt adja ki és kilép. Van már megoldás?? Ha valaki megtalálná akkor irna? Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!