Hogy kell a Hamachi -in keresztűl játszani a CoD 2-vel?
Hamachival nem tudtok PAM módban játszani ajánlom, hogy készíts szervert és és azon játszatok ;) de ha ragaszkodtok a lanhoz akkor hamachial csinálsz egy szobát a barátod belép multyplayer-t fel patchelitek 1.3ra utána start new server a barátod lan-on keresi a servert és connektel. de ha viszont mégis a szerver készítés mellet döntesz akkor itt egy leírás bármi gondod van írj ;)
Leírás :
Tölts le egy Server Config Creator-t
Én ezt ajánlom:
Nah,nézzük,hogyan tovább!
Telepítsd és nyisd meg a config creatort.
Innen pedig az 1. lépéstől található beállításokat nézd.
Pár beállítás,amiket nemírtam le fenn,de benne van a config creatorban:
Server FPS - a maximum fps amit megengedsz a szeródon.250-et ajánlom.
Log File - A szervered fog csinálni egy LOGot arról,hogy ki lépett be/ki kit kickelt a pb stb.
Banned IPs - A bannolt IP-k.
Banduration - A ban időtartama.
Master server - Hasznos,ha dinamikus IP-d van.Erre az IP-re fog hallgatni a szervered,
erre tudnak majd a játékosok csatlakozni.
Dead chat - Ha meghaltál,és írsz,akkor azt csak a szintén halottak fogják látni.
Ha megvan,kattints a CREATE-ra!
A kapott configot tedd be a MAIN-ba.
Csinálj egy másolatot a Call of Duty 2 Multiplayer ikonról.Ne a CoD2_MP-ről!
Kattincs a jobb klikkel az ikonraO.Ott lesz,hogy Tulajdonságok.A cél végére a " jel után rakj egy szóközt,
ás ird oda a következőket:
+dedicated 1 v. 2 (nem tudom pontosan melyik az Internet melyik a LAN próbáljatok mindkettővel csatlakozni.)
+exec szerver.cfg (a szerver helyére azt ird amilyen névvel mentetted el a cfg-d)
+map_rotate
Mentsd el indítsd el és ha minden jól megy,kijön egy console ablak.
Tipp:
A Call Of Duty 2 Multiplayer-t nevezd át pl. CoD2SZERVER-re,hogy ne téveszd össze a játékot,és a szervert.
Szervered a 28960-as porton lesz elérhető.
Az ip-det pedig a whatismyip.com-on nézheted meg.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!