Törölgettem a gépemen, és sikeresen letöröltem a videókártyát. és ezzel a hangot is. Mivel és hogy kell visszatenni?
A videókártya és a hangkártya (ha integrált, akkor esetleg az alaplap) gyártójának honlapjáról letölthető a driver.
Vagy a hozzá kapott cd-n ott kell lenni (bár azoknál biztosan van újabb).
"letöröltem a videókártyát" ??!!!!!
Az hogy lehet???!!! A videókártya egy ilyen kis lapocska mintákkal, a gépeden belül (hogy a te nyelveden fogalmazzak).
Kedves kérdező!
A videókártyának nincs is tartalma, csak ideiglenes, amíg például játszol.
Üdv.: Az ismeretlen.
Azon kívül, amit írtam, nem sok mindent lehet válaszolni.
Ellenben ha leírtad volna a videókártya és a hangkártya pontos típusát (integrált esetén az alaplap pontos típusát), az operációs rendszer nevét (illetve hogy hány bites), akkor kapnál linkeket is, mit kellene feltenni.
A hangkártya minden bizonnyal integrált, így az az alaplap lemezén fenn kell hogy legyen.
Valamilyen audio driver-t keress (bár lehet pl., hogy egy régi lemezen nincs mondjuk win 7 driver, ez a többire is igaz)
Ha a videókártya is integrált, akkor annak is ott kell lenni, vga driver...
Ha viszont nem integrált, akkor a videó kártyának külön lemeze kell, hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!