Miért nem tudok avi és mkv fájlokat akadásmentesen lejátszani?
Figyelt kérdés
Mindegyik lejátszó programot próbáltam, (VLC, Gom, KMplayer, BS player stb)de egyikkel se tudom lejátszani a az "avi" videófájlokat, úgyhogy ne akadjon meg.
Mit tanácsoltok? Esetleg valamelyik programon belüli beállításokat.
A Gépem:
AMD Athlon 64 3200+ (2.0 Ghz)
ASUS A8s-x alaplap
1GB DDR ram
Ati radeon HD4650 1GB videókártya
Lg W2261VP monitor (full hd felbontás)
A gép a monitorral HDMI kábellel van összekötve.
Az értelmes válaszokat előre is köszi :)
23/f
2011. szept. 5. 15:20
1/6 anonim válasza:
A hardver rendben van, szoftveres probléma lesz. Talán régen volt újratelepítve az operációs rendszered.
2/6 anonim válasza:
futtass le egy töredettségmentesítést
3/6 anonim válasza:
Háttérben nem fut valami, ami beterhel kicsit?
4/6 A kérdező kommentje:
nod32, amd vision enige control center, meg utorrent kb ezek futnak a háttérben, ja még annyi a filmek külső vinyóról futnak esetleg lehet gond a USB átvitellel?
2011. szept. 5. 16:18
5/6 A kérdező kommentje:
pár hónapja tettem fel win7-et, azzal nem hiszem hogy gond lenne
2011. szept. 5. 16:19
6/6 anonim válasza:
Hát akkor másold át a belső vinyóra, és próbáld ott. Hamar ki fog derülni, amiatt akadozik-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!