Miért a legutolsó helyre kerül az msn partnerablakom?
Figyelt kérdés
Megvan nyitva az msn bal oldaltól kezdve az első, az msn főablak után megnyitok 1 beszélgetést és a főablak után van, utána megvan nyitva sajátgép net stb kilépek a beszélgetőablakból a tálcáról is eltűnik ugyebár és miután a főablakból megnyitom újra a beszélgetést már a tálcán a legutolsó helyre rakja nem az msn főablak után mikor eddig hiába léptem ki belőle és volt megnyitva akármi mikor újat nyitottam a tálcán a főablak után nyitotta meg, most miért nem? Csak egy egyszerű kattintás és vissza lehet ezt valahol állítani vagy miért van ez? Csak nagyon megszoktam már így ahogy leírtam és most szokatlan meg zavar, bocsi hogy hosszú vagy érthetetlen másképp nem tudtam leírni, ha válaszoltok, előre is köszönöm!2009. ápr. 20. 20:22
1/2 anonim 

válasza:

jobbklikk a tálcára> tulajdonságok> hasonló gombok csoportostása
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm SZépen, megmentetted az életem :D
2009. ápr. 20. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!